opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
Je kan via het Centrum Voor Afstandsonderwijs verschillende cursussen en vakopleidingen volgen via het systeem van thuisstudie, zelfstudie of afstandsonderwijs. Je studeert op je eigen tempo waar en wanneer je wilt! Je kan zelf kiezen wanneer je start met je opleiding en wanneer je examen aflegt. Alle opleidingen leiden tot waardevolle diploma's, officiële vestigingsattesten of getuigschriften. Schoonheidsschool IVBO is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied beauty, wellness en fashion. Vooropleiding nodig? Opleidingen in massage, visagie, schoonheidsspecialiste, ... Heb je interesse in complementaire wetenschappen, praktische psychologie, anatomie en fysiologie? Wil je mensen begeleiden met hun gezondheid en hun leefgewoonten? Dan is deze professionele cursus gezondheidsconsulent zeker iets voor jou! Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande Management, administratie en economie. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. Met een hobbycursus kom je allerlei dingen tegen die je met zelf uitzoeken niet zo snel zult ontdekken. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen.

Contacteer ons

adres OndernemersschoolOndernemersschool BV
Marksingel 2a
4811 NV Breda
telefoon Ondernemersschool03 292 33 33
email OndernemersschoolKlik om te mailen
formulier OndernemersschoolGa verder naar het contactformulier
De snelste manier om je eigen zaak te starten! Iedereen in België die wil starten met een eigen bedrijf heeft het officiële attest bedrijfsbeheer nodig. Wil je aan de slag in de bouwsector? Of werk je al in de bouw en wil je jouw technische bagage verdiepen? Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande bouw en techniek. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande Fashion, kleding en stijl. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande Voeding, sport, gezondheid. De cursussen zijn in Zelfstudie en thuisstudie: Studeer thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. We leven in een maatschappij waar het beeld alomtegenwoordig is! In de tijdschriften, op het internet, in het straatbeeld worden we overspoeld door beelden, foto's, reclame, ... Ben je daardoor gefascineerd? Wil je aan de slag als beroepsfotograaf, cameraman of beeldcorrector? Maak je droom dan waar met één van de opleidingen van de Ondernemersschool! Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande Taalcursussen. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen.
Visagie is jouw passie? Deze cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die willen werken achter de schermen van de media- en modewereld. Heb je een sterke interesse voor transport en logistiek? Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande de transportsector. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. Bekijk hier het aanbod van CVA aangaande Fashion, kleding en stijl. De cursussen zijn te volgen in Zelfstudie of thuisstudie. Je studeert thuis op je eigen tempo. Volg deze professionele thuisopleidingen. Met de examencommissie cursussen worden jongeren en volwassenen zo vlot mogelijk door de examencommissie te loodsen. De studentenpagina  is een speciale plek ingericht voor studenten. Het is de bedoeling de studentenpagina te gaan gebruiken om onze studenten 24 uur per dag van het laatste cursusmateriaal te kunnen voorzien. Jullie persoonlijke login-gegevens worden door de leerkracht meegedeeld om op de studentenpagina in te loggen. Indien je echter nog niet in bezit bent van het benodigde materiaal kan je dit zéér voordelig aankopen aan studentenprijzen via https://www.schoonheidshandel.com/. Deze studentenwinkel is onafhankelijk van de school. Je kan er als student producten kopen tegen uitzonderlijk lage prijzen.
Ondernemersschool BV, Marksingel 2a - 4811 NV Breda, Kvknr: 59720131, Btwnr: NL853617582B01, telefoon: 03/292.33.33, email: info@ondernemersschool.eu